ΦΑΚΟΙ (Επαναφορτιζόμενοι)

Προσφορές Του Μήνα!

Σας Προτείνουμε

KEYCHAIN LIGHT

82378 Κωδικός προϊόντος: 440.452.0398
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


Επαναφορτιζόμενος μίνι φακός μπρελόκ, 500lm με τρεις σκάλες λειτουργίας, ανοιχτήρι, βάση στήριξης και γάντζο στήριξης σε κόκκινο κ μαύρο χρώμα.

  Τιμή:   12,00 €   
  

Περιγραφή:
1. Υψηλή φωτεινότητα: Αυτός ο φακός μπρελόκ μπορεί να εκπέμψει φώτα 500 lumens στο μέγιστο.
Παρέχει έντονο φως με ευρεία γωνία.
Το μεγάλο Τεχνικό LED COB επιτρέπει σε αυτό το φως να χρησιμοποιείται ως μικρό φως εργασίας και φως έκτακτης ανάγκης.
2. Φορητό σχέδιο: Η βάση με ισχυρό μαγνήτη και η περιστρεφόμενη λαβή σάς επιτρέπουν να απελευθερώνετε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Ο σχεδιασμός του μαγνήτη επιτρέπει στη λάμπα να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέταλλο και η αναδιπλούμενη λαβή 180 μοιρών επιτρέπει στη λάμπα να τοποθετείται σε διαφορετικές γωνίες ή να κρεμιέται σε ορισμένα σημεία.
3. 7 Λειτουργίες φωτός: Ο συμπαγής φακός έχει 7 λειτουργίες φωτός για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες σας: λευκό φως, λευκό χαμηλό φως, κίτρινο φως, κίτρινο χαμηλό φως, κόκκινο φως, κόκκινο στροβοσκοπικό και παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού λειτουργίας στη μέγιστη φωτεινότητα .
4. Επαναφορτιζόμενη USB: Αυτός ο επαναφορτιζόμενος φακός USB τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, που περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης Type-C.
5. Ευρέως χρησιμοποιούμενος: Ο φορητός φακός έχει καραμπίνερ που μπορεί εύκολα να στερεωθεί σε μπρελόκ ή σακούλες και είναι ανθεκτικός στο νερό και στα χτυπήματα. Εναλλακτικά, είναι επίσης ένα καλό ανοιχτήρι μπουκαλιών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορα σενάρια, όπως κατασκήνωση, βόλτα με τον σκύλο, αναζήτηση πραγμάτων, επισκευή.

Προδιαγραφές Υλικό:
- Κράμα αλουμινίου + Χρώμα Μαύρο, Μπλε, Κόκκινο
- Μέγεθος: 614520mm
- Βάρος: 39g
- Φωτεινότητα:500LM
- Χωρητικότητα μπαταρίας: 50mAh
- Αδιάβροχο: IPX5
- Συσκευασία Περιλαμβάνει: 1 Μίνι φακός μπρελόκ 1 καλώδιο είναι επίσης ένα καλό ανοιχτήρι μπουκαλιών.

82378
Κατασκευαστής: n/a    Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΣ (επαν/νοι)
 © - ELECTRONIKA ESHOP