Προσφορές Του Μήνα!

Σας Προτείνουμε

Προσωπικά δεδομένα GDPR

Πολιτική Απορρήτου
Στο Elctronika θέλουμε να γνωρίζεις και να έχεις έλεγχο στο ποια δεδομένα μοιράζεσαι μαζί μας και στο τι κάνουμε εμείς με αυτά. Το κείμενο αυτό (που ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου) εξηγεί με απλά λόγια αλλά και σαφήνεια τι δεδομένα συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε. Σκοπός του είναι να σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποια δεδομένα θες να μοιράζεσαι μαζί μας και με ποιο τρόπο.

Επιλέγοντας να δημιουργήσεις λογαριασμό στο Electronika μοιράζεσαι μαζί μας τη διεύθυνση e-mail σου, τον αριθμό του κινητού και του σταθερού σου και στοιχεία όπως η διεύθυνση. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για τη διασφάλιση του λογαριασμού σου καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σου για θέματα που σε αφορούν.
Θέλουμε να κάνεις τις online αγορές σου καλύτερες. Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, που τα έχεις ήδη ή που μόλις τα αγόρασες μέσα από το καλάθι αγορών. 
Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να ζητήσεις διαγραφή του λογαριασμού σου στέλνοντας ένα e-mail στο info@electron-kriti.gr από τη διεύθυνση e-mail που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου.
Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με την πολιτική αυτή, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα e-mail στο info@electron-kriti.gr

Δεδομένα που μας παρέχεις
Τα ακόλουθα δεδομένα που επιλέγεις να μοιραστείς μαζί μας τα συλλέγουμε και τα χρησιμοποιούμε για τη λειτουργία των υπηρεσιών μας.

Στοιχεία λογαριασμού
Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να χρησιμοποιήσεις την σελίδα μας, ωστόσο μπορείς να επιλέξεις να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία αποστολής προϊόντων. Αν επιλέξεις να δημιουργήσεις λογαριασμό, θα σου ζητήσουμε το e-mail σου, ένα κωδικό ασφαλείας, κινητό και σταθερό τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και νομό. Θα χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σου για να επικοινωνήσουμε μαζί σου και για να αποστείλουμε την παραγγελία σου.
Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν τιμολόγιο ζητάμε κάποια επιπρόσθετα στοιχεία όπως το ΑΦΜ, την επωνυμία και την ΔΟΥ.

Τοποθεσία
Μπορείς να επιλέξεις να μοιραστείς μαζί μας μια τοποθεσία προκειμένου να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν ή κατάστημα για τις αγορές σου, υπολογίζοντας για παράδειγμα το κόστος μεταφορικών.

Προϊόντα και αγορές
Εφόσον επιλέξεις, μπορείς να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα στο λογαριασμό σου.

Στοιχεία αποστολής / χρέωσης Για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σου, μοιραζόμαστε τα στοιχεία αποστολής με την εταιρεία μεταφορών, ενώ τα περιεχόμενα της παραγγελίας τα μοιραζόμαστε μόνο με το κατάστημα.
Τα στοιχεία αποστολής αποθηκεύονται για χρήση σε μελλοντικές παραγγελίες και για τον υπολογισμό μεταφορικών στις αναζητήσεις σου. Μπορείς να δεις και να διαχειριστείς τις διευθύνσεις σου στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

Τρόπος πληρωμής
Γίνεται με κατάθεση στην τράπεζα ή με αντικαταβολή. Σε αυτήν την περίπτωση, τα στοιχεία θα αποθηκευτούν με ασφαλή τρόπο στην υπηρεσία πληρωμών.
 © - ELECTRONIKA ESHOP