ΦΑΚΟΙ

Προσφορές Του Μήνα!

Σας Προτείνουμε

Δείτε στην κατηγορία ΦΑΚΟΙ

Προιόντα στην κατηγορία ΦΑΚΟΙ

Ταξινόμηση:
NE6714
   27,90 €   
Nebo Mycro NE6714 επαναφορτιζόμενος φακός. Για έναν ασφαλή περίπατο το βράδυ ή για να πάτε στο αυτοκίνητο σας μετά τη δουλειά ή ενώ έχετε βγάλει το σκύλο σας βόλτα ή όταν ασκείστε το βράδυ και θέλετε να μπορούν να σας δουν, για να προσέχουν, περιπατητές και οδηγοί, ο φορητός επαναφορτιζόμενος NEBO Φακός Mycro NE6714 είναι η καλύτερη λύση!

Παρέχει εύκολη λειτουργία δυο άκαμπτων κουμπιών, τα οποία δεν θα επιτρέψουν να ενεργοποιηθεί κατά λάθος ο φακός στην τσέπη σας, ώστε να μην καταναλωθεί άσκοπα η μπαταρία του. Το συμπαγές μαύρο κουμπί με το λογότυπο ενεργοποίησης, έχει 5 διαφορετικές λειτουργίες όπως, υψηλή ένταση, μεσαία ένταση και χαμηλή, ενώ ενεργοποιεί και κόκκινο ή πράσινο φως. Πατώντας το Nebo λογότυπο, ενεργοποιείται η turbo λειτουργία του, με 400 Lumens.

Εάν αισθάνεστε ότι απειλείστε, απλά πατήστε το κόκκινο λογότυπο NEBO και θα σας δώσει 400 lumens σούπερ έντονου φωτός που θα αναγνώριζε και θα μπορούσε να σταματήσει εύκολα οποιαδήποτε απειλή ή επιτιθέμενο στις διαδρομές του ή και να λάμψει λίγο φως στο περιβάλλον σας όποτε χρειάζεται.

Για την άμεση και εύκολη λειτουργία, ο Mycro φακός, χρησιμοποιεί ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ώστε να μην ανησυχείτε για το μέγεθος ή τον τύπο της, κάθε φορά που τελειώνει.

Με λουράκι ή αλυσίδα κολιέ ή μεταλλικό μπρελόκ, ο φακός Mycro, σας δίνει πολλές επιλογές μεταφοράς για μέγιστη ασφάλεια, φορητότητα και λειτουργικότητα.
 
 © - ELECTRONIKA ESHOP