ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Προσφορές Του Μήνα!

Σας Προτείνουμε

AVH8890

AVH8890 Κωδικός προϊόντος: 440.449.0028
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


Ραδιόφωνο αυτοκινήτου AVH-8890 MP3-Bluetooth με τηλεχειριστήριο, BLOW.

  Τιμή:   45,00 €   
  

Περιγραφή:
- Απολαύστε την ψηφιακή ποιότητα της μουσικής που παίζετε. Ξεχάστε τα ογκώδη CD. Το ραδιόφωνο είναι εξοπλισμένο με είσοδο USB και SD, που σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική από φορητές συσκευές. Η είσοδος AUX στον πίνακα σας επιτρέπει να συνδέσετε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή στο ραδιόφωνο. Το ραδιόφωνο διαθέτει αυτόματο συντονισμό και λειτουργία σταθμού μνήμης.
- Φροντίστε την ασφάλειά σας κατά την οδήγηση
- Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με σετ hands-free με ενσωματωμένο ευαίσθητο μικρόφωνο. Αυτή η εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία θα αλλάξει αυτόματα από τη λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής σε λειτουργία hands-free αφού απαντήσουμε στην κλήση. Στον πίνακα ραδιοφώνου, μπορούμε να απαντήσουμε ή να απορρίψουμε μια κλήση χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσουμε τηλέφωνο.
- Διαχειριστείτε το ραδιόφωνο χρησιμοποιώντας smartphone
- Μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά που είναι διαθέσιμη σε συστήματα Android και iOS σας επιτρέπει να χειρίζεστε το ραδιόφωνο χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες που θα κάνουν το ραδιόφωνό μας ακόμα πιο λειτουργικό!
- Χρώμα φωτισμού προσαρμοσμένο στο χρήστη
- Ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα από τα επτά χρώματα, μια τέτοια λύση θα προσαρμόσει περαιτέρω τον οπίσθιο φωτισμό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας.

Κατασκευαστής: n/a    Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-CD ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
 © - ELECTRONIKA ESHOP